Vielä pitäisi ahkeroida monta harkkatyötä valmiiksi ennen joulua... Onneksi tässä on vielä vähän aikaa ja loput voi hätätapauksessa jättää joululomalla tehtäväksi.

Nyt viikonloppuna pitäisi hankkia vähän joulumuistamisia. Ajattelin kyllä tällä kertaa tehdä leivonnaisia lahjaksi, kun ihmisillä tahtoo olla tavaraa niin paljon. Miehen 11-vuotias kummipoika tuskin ilahtuu taatelikakusta tms., joten ainakin hänelle täytyy vielä hankkia jotain. :)

Minulle joulutunnelmaan pääsy edellyttää istumista olohuoneen lattialla pakettipaperirullien, lahjanarujen yms. keskellä. Siihen kun vielä lisäksi laittaa stereoista tulvimaan joululauluja, sytyttää muutaman kynttilän ja laittaa glögin kuumenemaan, niin joulu saa tulla...

Joulukortit on vielä ostamatta ja kirjoittamatta. Nekin on viikonlopun ostoslistalla ellen sitten päätä kirjoittaa joulukirjettä. Viime vuonna aioin askarrella kortit ihan itse ja sitten viimeisenä postituspäivänä ryntäsin lähimmälle R-kioskille ostamaan kortteja, kun eihän niistä omista tekeleistä sitten valmiita tullutkaan. Tänä vuonna en aio edes yrittää..

Kotiinkin voisi laittaa vähän joulujuttuja, vaikka emme joulua täällä olekaan. Tulee vähän erilainen joulu, kun vietämme joulua vanhempieni mökillä Lapissa. Siellä lähellä Joulupukin kotia varmaan näkyy enemmän tonttujakin! ;)   

Pitääkin kohta kaivaa kaikki lapsuuden jouluaiheiset sadut esille ja lukea...

uppoj0804.jpg