Nyt on sitten ensilumi satanut tännekin! Mahtavaa! Oli edes hetken kaunista ja valoisaa, sillä nyt vähän näyttää, että lumi saattaa sulaa pois. Emmeköhän me kuitenkin talvea kohti ole menossa :)

Huomenna lähdemme sitten miehen kanssa ajelemaan pohjoiseen. Siellä on kuulemma jo hiihtokelit, joten sukset olemme pakanneet kyytiin. Ihana päästä vähän mökkeilemään ja rentoutumaan. Eihän tässä monen päivän loma ole, mutta pääseepähän välillä pois kaupungista.

Viikonloppukin meni nopeasti, kun meillä kävi vieraita ja itse kyläilimme. Oli monta sellaista tuttua, joita ei ole vähän aikaan nähnyt, joten piti päivittää kuulumisia puolin ja toisin. Tosin eipä meille koskaan mitään uutta kuulu... Tämä kyläilyralli päättyi oikeastaan vasta eilen, kun naapuri kutsui minut näin jälkikäteen kahville tohtorinväitöksensä kunniaksi. Juuri se henkilö siis, jolle tein huivin. Ajattelin etukäteen, että käyn nopeasti piipahtamassa. Emme ole mitään kovin hyviä tuttuja (vielä). Ihmeesti se aika vaan meni ja yhtäkkiä huomasin, että olimme höpöttäneet kaksi ja puoli tuntia!

Kävin eilen kirjastosta hakemassa käsityölehtiä. Ajattelin lomalla tehdä jotain jouluisia juttuja ja toisaalta myös muutamat vauvan lapaset tms. varastoon. On taas lähipiirissä useita "vauvaprojekteja" meneillään. Kesällä oli ensimmäinen vauvabuumi ja nyt se taas alkaa. Ihana asia toki! Sanoin jo kesällä miehelle ettei meidän tarvitse omia tehdäkään :) Olen melkein koko aikuisikäni potenut vauvakuumetta, mutta nyt parin viimevuoden aikana olen välillä huomannut ajattelevani, etten välttämättä halua lapsia ollenkaan. Pelottavaa... Ehkä niitä tulee, jos aika on kypsä ja niin on tarkoitettu. Vain sen voi (jossain määrin) itse päättää, ettei niitä tule. Tyhmä ajattelutapa ehkä, mutta silti niin vain ajattelen.

Tänään käyn vielä yliopistolla viemässä pari kirjaa kirjastoon ja lisäksi ohjelmassa on pakkaamista. Pitää tarkoin miettiä, mitä kaikkea ottaa mukaan. Pakkasta sinne on onneksi luvattu maksimissaan -4, joten mitään untuvatakkia tms. siellä ei tarvita. Kamera täytyy muistaa ottaa mukaan, niin saa ehkä kivoja kuvia. Taisi viime joululoma olla ainoa siellä vietetty loma, jolloin muistin kameran ottaa. Tosi hyvä kuvata maisemia, kun päivässä oli ehkä pari tuntia sellaista hämärää ja muutoin pimeää :)