Pohdiskelin tuossa blogini otsikkoa (jälleen kerran). Se ei kyllä nyt oikein vastaa sisältöä... Alunperin oli tarkoitus kirjoitella sellaisia asioita, joita tulee pohdiskeltua yksinään. Minulla ei oikein ole nykyään sellaisia ystäviä, joiden kanssa pohdittaisiin kaikenlaisia enemmän tai vähemmän filosofisia asioita. Ennen eräs ystäväni saattoi illat pitkät kirjoitella icq:n välityksellä hyvinkin syvällisiä juttuja, mutta nykyään hän keskittyy täysillä opintoihin. Toki hyvä niin, mutta joskus sitä toivoisi pohdintaseuraa. Mies jaksaa ihan kiitettävästi pohdiskella kanssani, mutta hän on välillä esim. ihmissuhdeasioissa raivostuttavan ymmärtäväinen kaikkia osapuolia kohtaan. Kai sekin on ihailtava piirre...

Niin, tämä blogi on nyt mennyt tällaiseksi päivittäisten tekemisten raportoinniksi, mutta ei kai se mitään haittaa. Kerrotaan nyt sitten samaan hengenvetoon, että sain eilen valmiiksi Novita-lehdestä otetulla ohjeella tehdyn huivin. Sen lahjoitan äidilleni. Laitan kuvan ja tarkemmat tiedot tässä lähiaikoina tännekin. Siis huivista, ei äidistä. :)

Eilen juttelin myös Itävallassa vaihdossa olevan kaverini kanssa. He odottavat meitä kovasti sinne käymään. En uskaltanut suoraan sanoa, että mieheni ei välttämättä ilahdu uudesta reissusta mihinkään, kun makselemme vielä kesälomareissuakin. Sanoin sitten illalla miehelleni asiasta hyvin varovarovasti ja kierrellen ja kaarrellen (en siis ollenkaan omaan, tavalliseen tapaani). Hän sanoikin yllättäen: "Eiköhän sitä vuoden alussa saada sen verran säästettyä." Uskomatonta!! Pitänee näköjään muuttaa jatkossa taktiikkaa ;) Nyt sitten tosiaan suunnittelemme helmi-maaliskuulle lomamatkaa. Itse en ole niin kamalan innostunut matkustelusta kuin esim. suurin osa kavereistani. Johtunee ehkä siitä, että lapsena reissattiin paljon ja minulle tulee jo viikossa kamala ikävä Suomeen. Taidan olla tämänkin suhteen kummajainen.. Mies sen sijaan ei ole oikeastaan koskaan käynyt missään, joten nyt on hyvä tilaisuus.

Tälle viikolle on luvattu lumisadetta! Mahtavaa! Vaihdoimme juuri viikonloppuna talvirenkaatkin eli ihan sopivasti tällä kertaa. Lapissa ne on syytäkin olla, kun sinne sitten ensi viikolla lähdemme ajelemaan.

Nyt lähden pyöräilemään yliopistolle.